Van hozzáférése? | lépjen be
2019. május 26. | Ma Fülöp és Evelin napja van
Nem tudok a Te fejeddel gondolkodni, a problémáidat megoldani. Ha azonban meghívsz segítőnek, rád hangolódom, és azon leszek, hogy együtt ketten megtaláljuk azt a pontot, ahol valami miatt megrekedtél és keresed az utad. Feladatom megismertetni Veled és visszaadni Neked az önmagadba vetett hited, hogy képes legyél életed felelősségének felvállalására. Együtt elérjük, hogy álmaid és vágyaid kézzel foghatóak legyenek.

Theta Healing Konzultáció

Egy nagyszerű módszer a mai ember számára, amely rövid idő alatt hatékony, kényelmes lehetőséget kínál életünk tartós javulására. Végezhető akár személyesen, de interneten keresztül is. Konzulensként minden nap használom magamon. Elvégeztem az alap, haladó, intuitív anatómia, a ritmus, Áss Mélyebbre, betegségek rendellenességek, szivárvány gyerek, az élet játéka, teremtés és bőség, a világgal való kapcsolat, Te és a Partnered és a Te és a Teremtő képzését. Tanári (instruktori) képzettségeim a következők: alap, haladó és Áss Mélyebbre.

Hogyan működik?

A kliens vázolja a problémáját. Theta Healing Konzulensként egy meditatív állapotot fenntartva mindkettőnk számára ráhangolódok a kliensre theta állapotban, amely az alvás egy fázisa, melyben az agyhullámok 4-7 MHz-es tartományban vannak. Megszólítjuk az agy tudatalatti részét. Megkeressük közösen a negatív érzelmi mintákat, rejtett generációs, vagy egyéb programokat. Ezek a negatív érzelmi minták befolyásolják viselkedésünket az élet minden területén, melyek a: pénz, egészség, család, munka, spirituális fejlődés. Miután megtaláltuk az érzelmi blokkot, önkorlátozó hitrendszert, a konzultáció kezdetén kicseréljük pozitív mintákra. Megtanítva az új viselkedési mintákat azonnali változás áll be a személy testi, lelki, szellemi életében, mindez szinte észrevétlenül, lazán, könnyedén.

Mivel a konzultáció alatt tudatában van a kliens mindennek, semmi sem történik az akarata ellenére. Amennyiben még nem kész a változásra, a döntés az Ő kezében van, hiszen a beleegyezése szükséges minden egyes pozitív minta betöltéséhez.

Korhatár nincs, ellenjavallat nincs, viszont gyermek esetében 7 év alatt az anyával kell dolgozni. A konzultáció 1000 km-es távolság esetén is ugyanúgy működik.

A valódi változást nem én végzem, csak a közreműködésemmel folyik, amit úgy hívnak: a Feltétel Nélküli Szeretet tere. Ez az a pozitív univerzális energiával töltött tér, ahol a beszélgetés lezajlik.


Mely területeken hatékony a Theta Healing?

- Egészség, pénz, munka, családdal kapcsolatos probléma esetén.
- Önbecsülés, önvád, neheztelés, érdemtelenség esetén.
- Súlyproblémák, jojo-effektus megszüntetése.
- Harag, düh, bűntudat, sajnálat, bosszankodás.
- Gyász, egyéb traumák elengedése.
- Stressz kezelése kapcsolatokban, családban, munkahelyen.
- Fizikai, érzelmi traumák kezelése.
- Bizalom visszaállítása.
- Önszabotáló minták, fóbiák.
- Önértékelés hiánya esetén.
- Kihasználtság, elutasítottság elengedése.
- Félelmek, bizonytalanság felszámolása.
- Megtanulni kiállni önmagamért.
- Bőség megteremtése.
- Halogatás, „ej, ráérünk arra még”-effektus.
- Olyan élethelyzetekben, amikor játsszuk a mókuskerék forgásait újból és újból, és nem látjuk a
        megoldást.
- Kitartás hiányakor.
- Nem tudok nemet mondani esetén.
- Életcéljaink megtalálása.
- „Súlyok” a vállakon, háton, azok cipelésének felszámolása.
- Türelmetlenség, kétségbeesés esetén.

Bővebb információ a www.thetahealing.hu és a www.thetahealing.com oldalakon olvasható.

Bejelentkezés

Az Ön neve:
Az Ön telefonszáma:
Az Ön e-mail címe:
Választott nap:

Az űrlap elküldése NEM időpont foglalás, hanem időpont kérés. Ha a kívánt időpont már nem szabad, megbeszélünk egy másikat helyette, mely mindkettőnknek megfelel.

Fent leírt feltételeket elfogadom
Az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat megismertem és elfogadom