Van hozzáférése? | lépjen be
2019. május 27. | Ma Hella napja van
Nem tudok a Te fejeddel gondolkodni, a problémáidat megoldani. Ha azonban meghívsz segítőnek, rád hangolódom, és azon leszek, hogy együtt ketten megtaláljuk azt a pontot, ahol valami miatt megrekedtél és keresed az utad. Feladatom megismertetni Veled és visszaadni Neked az önmagadba vetett hited, hogy képes legyél életed felelősségének felvállalására. Együtt elérjük, hogy álmaid és vágyaid kézzel foghatóak legyenek.

Kriskó Mária vagyok, 2002. óta foglalkozom gyógyítással. Gyógymasszőrként kezdtem dolgozni, az évek alatt számos módszert megtanultam és alkalmaztam, mint a talp-, nyirok-, indiai ajurvédikus-, mézes-, lávaköves-, Thai- és fogyasztó masszázst. Szerettem volna munkámnak minél szélesebb palettáját megmutatni klienseimnek, így ismereteimet folyamatosan bővítettem agykontrollal, Reikivel, természetgyógyászattal és fülakupunktúrával.

A nagy szerelem a Craniosacralis terápia lett. Elvégeztem belőle a CS1, CS2 SER1, SER2, Visceralis Manipulacio Abdomen1, Healing From the Core, The Brain Speaks képzést.

Másik nagy kedvencem a Theta Healing. Ez a módszer is nagyon barátságos, mert bármikor, bárhol alkalmazható magamon, másokon; függetlenül attól, hogy az illető közel, vagy távol van. Itt nem kell megvárni, hogy eljussak egy kollégához, ha úgy érzem, most valami nem stimmel nálam. Felteszem a kérdést: hogy érint ez engem? Pár másodperc alatt jönnek az érzések. Mi az az érzés, ami hiányként ott van bennem, mi az, ami zavar engem? Megkeresem, hogy gyermekkoromban, vagy később mikor éreztem ugyanazt a rossz érzést, vagy hiányt. Miután megtaláltam a probléma gyökerét, elengedem a régit, helyette pozitív, új érzésekkel töltöm fel magam. Pár perces, vagy fél - egy órás ráhangolódás után el tudom engedni a negatív mintákat. Ezután megkérdezem magam: mit tanultam ebből a történetből pozitív dolgot? Ha megvan, tanúsítom magamnak a folyamat pozitív betöltését, ami készen áll a változásra, illetve az elengedésre. Minden a lehető legjobb úton-módon zajlódjon le, ezt kérem magamnak és a kliensnek is. Ha megtörtént a változás, kineziológiai teszttel meg lehet nézni, betöltődött-e valóságban is a tudatalattimba az új, pozitív érzés? Ha igen a válasz, jó érzéssel folytathatom a napi rutinfeladataimat.

A technika megengedi, hogy állatokra, növényekre, testrészekre is rá lehet hangolódni, s meg lehet tudni, miért nem érzi jól magát, mire vágyik. Meg lehet tudni, miért kapta valaki az adott betegségét, mit üzen a betegség az illető számára, hogyan lehet abból egészséget kovácsolni, mit kell tennie, hogy a saját útját járhassa boldogan, céltudatosan.

Kriskó Mária Gyógycentrum

Hol vagyok? | Rólam

Bejelentkezés

Az Ön neve:
Az Ön telefonszáma:
Az Ön e-mail címe:
Választott nap:

Az űrlap elküldése NEM időpont foglalás, hanem időpont kérés. Ha a kívánt időpont már nem szabad, megbeszélünk egy másikat helyette, mely mindkettőnknek megfelel.

Fent leírt feltételeket elfogadom
Az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat megismertem és elfogadom